Bretema

Brétema: o sabor da Costa da Morte na túa cociña

En Coído de Sabadelle queren trasladar o sabor a mar da Costa da Morte ás cociñas e aos padais dos seus clientes. Por iso a auga mariña da zona forma parte de todos os seus produtos e lles confire un toque diferente e especial.

Bretema Costa da MorteA súa aventura empresarial deu comezo con Brétema, dende onde, baseándose na filosofía de Eurípides, quen dicía que “A auga de mar cura todos os males do home”, extraen, envasan, distribúen e venden auga de mar con grandes beneficios culinarios. Brétema comercialízase co sistema de envasado “bag in box”, que garante a perfecta conservación do contido durante máis de doce semanas despois da apertura, conservando as características organolépticas. Trátase dun deseño óptimo para a almacenaxe ecolóxica do produto.

Pero convencidos de que as propiedades deste poderoso líquido non podían quedarse , foron avanzando con novas bebidas. Primeiro, a cervexa Estrela de Mar con base, por suposto, de agua de mar da contorna, e en dúas variedades: unha con toques de trigo e outra con reminiscencias de froitas. Actualmente están a colaborar coa produción de tónicas e xenebras, tamén baseadas en augas de mar, das que agardamos ter pronto novidades.

Coído de Sabadelle é Terra Atlántica pola súa localización en Vimianzo, pero tamén pola súa aposta polo local e o seu respecto á contorna. Sabadelle, ademais de coñecerse por ser a “fiestra do concello ao mar”, é un punto con cero contaminación industrial, o que garante a calidade das súas augas e dos seus produtos.

No Comments

Post A Comment