Pastos do Enxilde - Costa da Morte Terra Atlántica
15983
page-template-default,page,page-id-15983,bridge-core-1.0.4,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
16_enxilde

Pastos do Enxilde

Carne producida a base dos pastos regados polas borrascas atlánticas da Costa da Morte, transformando o verde galego en proteínas e graxas saudables cun alto contido en oleico. Carne sen estrés, unha volta ás maneiras de facer de antes.

Sector

Produción primaria, gandería.

Actividade principal

Productora de carnes de Porco Celta e Tenreira Galega Suprema.

Produtos/servizos destacados

Porco celta, tenreira galega suprema.

Datos de contacto

  • Enderezo: Lugar do Enxilde, nº8 – 15256 (Mazaricos)
  • Teléfono: 667127112
  • Sitio web: www.enxilde.com
  • Redes sociais: Facebook